Híreink

arr3ImiDekor.hu, cukorkafolde.hu oldalaink fejlesztés alatt állnakSziasztok! Nem régiben megalkottuk más típusú, de majd ezt az oldalt is magába foglaló...

Elérhetőség

MobilALK
Szeged
Telefonszám: +36305428892
Írjon nekünk
Más webshopjaink
www.imidekor.hu ; www.cukorkafolde.hu

Szavazás

Mi a véleménye az új honlapról?

Nagyon tetszik 34% Egész jó 24% Nem túlságosan tetszik 21% Egyáltalán nem tetszik 21%


ImiDekor.hu, cukorkafolde.hu oldalaink fejlesztés alatt állnak

Sziasztok!

Nem régiben megalkottuk más típusú, de majd ezt az oldalt is magába foglaló webshopunkat. A termékek feltöltése még folyamatban van!

ImiDekor.hu, alkalmi, szezonális és általános dekorációs-ajándék termékek; egyéb hasznos háztartáson belüli és kívüli árucikkek; virágkötészeti és hobbi-kreatív kellékek; virág-dísznövény ültetését és gondozását segítő; gyertya, hangulatfény; selyem-, polifoam- és művirág; kegyeleti, temetőbe való üveg-, műanyag mécses, mécsesbetét, gyertya széleskörű választékát forgalmazó webáruház.

Foglalkozunk még búcsús és vásári hagyományos, ill. modern édességek; rendhagyó és csokoládés drazsék; töltött és töltetlen gumicukrok, savanyú gumicukrok, cukorkák, pillecukrok tárházát, melynek létrehozunk egy külön webshopot: cukorkafolde.hu néven.

Az ImiDekor mind2 oldalt magában fogja foglalni, ha minden termékeinkre kívácsiak vagytok, de megtartjuk a két külön mobilalk.hu és cukorkafolde.hu oldalainkat.

Facebookon követtesetek minket 

ImiDekor

cukorkafölde

MobilALK

 

MmQzYzk2